Τρίπολη: Έναρξη του 2ου Φεστιβάλ Κωμωδίας

Το φεστιβάλ κωμωδίας της Τρίπολης, βρίσκει ιδιαίτερη απήχηση και στοχεύουμε να το καθιερώσουμε. Επιδιώκουμε, μέσα απ’ αυτές τις δράσεις και τις εκδηλώσεις, να ενισχύσουμε τον πολιτισμό και να ωθήσουμε περαιτέρω την επισκεψιμότητα“. Αυτό, δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος της Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, με αφορμή την έναρξη του 2ου φεστιβάλ κωμωδίας της Τρίπολης.

Οι προσκλήσεις έχουν ήδη διατεθεί για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ. Πρόκειται για μία άκρως ποιοτική δράση, ξεχωριστή για όλη την Πελοπόννησο. Θέλουμε να πάμε καλύτερα σε σχέση με το 1ο φεστιβάλ. Θα είναι ένα γεμάτο τριήμερο, με πρωταγωνίστρια την κωμωδία και το γέλιο. Συγχρόνως, θα έχουμε αφιερώματα, έκθεση σκιτσογραφίας, ομιλίες και συζητήσεις γύρω απ’ όλο αυτό. Αρχίζουμε το βράδυ της Παρασκευής, στο Μαλλιαροπούλειο και τελειώνουμε το φεστιβάλ, επίσης το βράδυ της Κυριακής, στον ίδιο χώρο. Η Τρίπολη, το ερχόμενο τριήμερο, θα είναι το επίκεντρο της κωμωδίας”, είπε Βαγγέλης Αντωνόπουλος, απ’ την εταιρεία που συνεργάζεται με το δήμο της Τρίπολης για όλο αυτό το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ, 12 καλλιτέχνες, 4 σκιτσογράφοι, ενώ θα γίνουν παράλληλες δράσεις και έκθεση σκιτσογραφίας. “Το γέλιο είναι ζωή, είναι φάρμακο. Επενδύστε σ’ αυτό“, είπαν στον επίλογό τους οι διοργανωτές του 2ου φεστιβάλ κωμωδίας της Τρίπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος