Η ποιοτική Κηφισιά 2-0 μέσα στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό

Την 9η νίκη σε 9 παιχνίδια σημείωσε η Κηφισι στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Κέρδισε με 2-0 μέσα στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό, ύστερα από μία ρεαλιστική εμφάνιση.

Η ομάδα των Βόρειων Προαστίων, πέτυχε ένα γκολ σε κάθε αρχή ημιχρόνου.

Στο 13ο λεπτό, ο Ανδρέας Τετέι, με δυνατό σουτ απ’ το ύψος του πέναλτι τιμώρησε την αμυντική αδράνεια των παικτών του Παναρκαδικού, ύστερα από διπλή φάση.

Το τελικό 2-0 έγινε στο 52ο λεπτό μετά από λάθος στο παίξιμο της μπάλας με τα πόδια, του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ανδρέα Μάνου.

Ο τελευταίος, πάσαρε – λόγω και της πίεσης των επιθετικών της Κηφισιάς- στον Τετέι, αντί σε συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, να πασάρει έξυπνα στον επερχόμενο Πάνο Πρίτσα, ο οποίος και σκόραρε, παρά την πίεση που δέχθηκε απ’ τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Η ποιοτική Κηφισιά 2-0 μέσα στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό
Στ. Ζορμπαλάς

Ο Παναρκαδικός, πλήρωσε το πρώτο 20αλεπτο που είχε παθητικό ρόλο και φοβικό άγχος και άφησε την Κηφισιά να κάνει μόνη της παιχνίδι, καθώς επίσης και το λάθος του τερματοφύλακά του με την έναρξη του β μέρους, την στιγμή που η ομάδα της Τρίπολης, επιχειρούσε να αναπτύξει πρωτοβουλία κινήσεων και να αποκτήσει κατοχή μπάλας.

Πάντως, ο ίδιος τερματοφύλακας, λίγο πριν την εκπνοή του α μέρους, είχε κάνει την επέμβαση του αγώνα, όταν και απέτρεψε σίγουρο γκολ του Πρίτσα, σε ένα μοναδικό τετ -α-τετ του δεύτερου.

Από το 80ο λεπτό, η Κηφισιά της καλύτερης επίθεσης και της καλύτερης άμυνας του ομίλου, αναγκάστηκε να παίξει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Βαγγέλη Παπαγγελή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος