Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποδέχεται το άνοιγμα του τουρισμού

Διαδικτυακή εκδήλωση, με αφορμή το άνοιγμα του τουρισμού πραγματοποιεί το Σάββατο, 15 Μαΐου στις 10 το πρωί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε ζωντανές διαδοχικές συνδέσεις θα εξελιχθεί μια δράση, διάρκειας μιας ώρας, που θα εκτείνεται σε κάθε νομό. Ένα νοητό ταξίδι που ξεκινά από την Κορινθία, ακολουθεί μια διαδρομή που περνά από την Αργολίδα, την Αρκαδία, τη Λακωνία και έχει ως τελευταίο σταθμό τη Μεσσηνία. Στη διάρκειά του οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για περιοχές και για διάφορες δράσεις σ’ αυτές τις περιοχές.

Άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον κάθε χώρο θα μεταδώσουν εμπειρίες, αλλά και συμβουλές, για το πώς μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια τις δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ελεύθερα -μέσω των καναλιών Youtube και Facebook, της ιστοσελίδας Μythical Peloponnese, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δράσεις που δημιουργούν συναισθήματα και εμπειρίες, δεμένες με την Ελλάδα.

Θα χαιρετήσουν την εκδήλωση ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ