Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεθνή έκθεση World Travel Market του Λονδίνου.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας, παρευρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας. Όπως, φάνηκε οι επισκέπτες απ’ το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είναι αρκετοί και αυτή τη σεζόν.
Στην διάρκεια της έκθεσης, υπήρξαν σημαντικές επαφές με φορείς του Τουρισμού, tour operators, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς bloggers, ιδιοκτήτες που διαχειρίζονται πλατφόρμες νέων ηλεκτρονικών τεχνολογιών, με start up επιχειρήσεις, αλλά και με διεθνή μέσα τουριστικής προβολής.
Από τις πιο σημαντικές παρουσίες και συναντήσεις ήταν αυτή με τον πρόεδρο της Ένωσης Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων, Νόελ Ιωσηφίδη, την διευθύντρια πωλήσεων του Euronews Sabine Troccaz και με την εκπρόσωπο του Association for International Travel & Tourism, Eugenia Alexa.
Ενδιαφέρουσες επίσης αποδείχθηκαν οι συναντήσεις με τον υπουργό τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, και την διευθύντρια του ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ελένη Σκαρβέλη, κατά τις οποίες δρομολογήθηκε, μια στοχευμένη και συστηματική ψηφιακή καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των προορισμών της, με κυρίως, travelling περιεχόμενο, προβάλλοντας βιωματικές εμπειρίες και θεματικά προϊόντα, συνδεδεμένα με τη φύση, τον πολιτισμό, τις τοπικές κουλτούρες και τη γαστρονομία.
“Ο επαναπροσδιορισμός της αγοράς του Τουρισμού, στην μετα-covid εποχή, κατά γενική ομολογία όλων των παρευρισκόμενων στην έκθεση, γίνεται με όρους οι οποίοι ευνοούν την Πελοπόννησο. Στο χέρι μας είναι, με σκληρή δουλειά, να βελτιώσουμε το τουριστικό μας προϊόν και σε επίπεδο marketing. αλλά και σε επίπεδο παροχών και υποδομών”, σημείωσε μεταξύ άλλων, η κα. Καλογεροπούλου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος