Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής των δομών της ΤΕΡΝΑ – Ενεργειακή, για την εφαρμογή της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Όπως έγινε γνωστό, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, ο σταθμός της μεταφόρτωσης απορριμμάτων, στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, αναμένεται να παραδοθεί προς λειτουργία, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.
Επίσης, έγινε γνωστό, ότι δρομολογείται λύση για το θέμα που έχει προκύψει με τους Ρομά στην περιοχή της κατασκευής του αντίστοιχου σταθμού, στη Νέα Κίο Αργολίδας.
Όσον αφορά τώρα, τις μονάδες επεξεργασίας σε Σκάλα Λακωνίας και Καλλιρρόη Μεσσηνίας, η εκτίμηση που διατυπώθηκε, είναι, ότι η πρώτη, θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο και η δεύτερη, μέσα στο φετινό καλοκαίρι.
Ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, γνωστοποίησε, ότι απ’ την Περιφέρεια, ξεκινούν σύντομα, ενέργειες για την συστηματική προώθηση της ανακύκλωσης στην περιοχή.
Επίσης, ο Παναγιώτης Νίκας, επανέλαβε, ότι προχωρά η διαδικασία και για το κλείσιμο των χωματερών στην Περιφέρεια.
Μετά το Πάσχα, θα γίνει νέα σύσκεψη.
.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος