Η ΕΠΟ αποφασίζει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων – Μελών για τις 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, σε μια συνάντηση που κρίνονται πολλά και σημαντικά θέματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το μείζον θέμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ δεν είναι άλλο από την λήξη της προθεσμίας για την υπαγωγή στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κάτι που αυτόματα θέτει εκτός πολλές ομάδες που μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας έχει ορίσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Αρκαδίας για το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου ωστόσο στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (30/9) αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 30/09/2022 στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο ξενοδοχείο Grand Hyatt (Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα).
Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα συγκληθεί την επόμενη ώρα της ίδιας μέρας (11:00), με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος