Γύθειο: Ίδρυση τμήματος  Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης

Ο Πανγυθειατικός Γυμναστικός Σύλλογος, με κάθε επισημότητα και μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την ίδρυση τμήματος Ολυμπιακής Πάλης ( Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας). Η ελληνορωμαϊκή και ελεύθερη πάλη είναι ένα εκ των αρχαιότερων ατομικών ολυμπιακών αθλημάτων, που γυμνάζει τα νέα παιδιά σωματικά και πνευματικά.

Η ενασχόληση των παιδιών με το άθλημα της Πάλης μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των πέντε ετών. Σκοπός του αθλήματος είναι η διαμόρφωση χαρακτήρα αθλητή και αποτελεί μια συνεχή παιδαγωγική διαδικασία.

Οι προπονήσεις του τμήματος πάλης για τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιος, Ιούλιος) θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:00-19:30 και το Σάββατο 10:00-12:30.

Πρώτη προπόνηση και γνωριμία με το άθλημα της Πάλης θα γίνει την Τρίτη 30/05/2023 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Γυθείου.

Το νέο τμήμα αναλαμβάνουν ο Ευγένιος Γεωργιάκος και η Σοφία Καμπανάρη, πιστοποιημένοι προπονητές που ανήκουν στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Πανγυθειατικός μας, πάντα πιστός στις αξίες του, συνεχίζει να παράγει αθλητισμό στην πόλη μας.

Στόχος μας η ίδρυση και νέων τμημάτων, ώστε η νεολαία του Γυθείου, της Μάνης και όλης της Λακωνίας να έχει ακόμα περισσότερες επιλογές αθλητικής δραστηριότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος