Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, τα γυρίσματα της δράσης: “Τα πιάτα της Επανάστασης”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μοριάς 21”, που υλοποιεί το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και η ΤΕΜΕΣ.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αναπτύσσεται για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και έχει στρατηγικούς εταίρους, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους της Πελοποννήσου.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, είχε μια σύντομη επικοινωνία, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Λαζάρου, όπου συνομίλησαν μεταξύ άλλων και για τη δυναμική των Πελοποννησιακών προϊόντων.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει υποβάλει πρόταση, μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, μέσα στην οποία, περιλαμβάνονται και γαστρονομικές δράσεις, επομένως, θα υπάρξει συνεργασία με το Ίδρυμα και τον σεφ ,στο άμεσο μέλλον.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος