“Γιώργος Κουνιάς” μετονομάζεται το κλειστό γυμναστήριο Λεωνιδίου

Το όμορφο κλειστό γυμναστήριο του Λεωνιδίου θα μετονομαστεί σε κλειστό γυμναστήριο Λεωνιδίου “Γιώργος Κουνιάς” όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Νότιας Κυνουρίας, Μανώλης Δολιανίτης, σε πρόσφατη ανάρτησή του.

Αξίζει να τονιστεί, ότι τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε και αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο για τον αείμνηστο Γιώργο Κουνιά, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν, πραγματοποιήθηκαν στο Λεωνίδιο, αθλητικές δράσεις στη μνήμη του Γιώργου Κουνιά.

Ο Γιώργος Κουνιάς, ήρθε στην Ελλάδα το 1990 από τον Καναδά. Έπαιζε μπάσκετ σε αμαξίδιο και έφτασε μέχρι και την εθνική ομάδα. Διατέλεσε αρχηγός και συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2004, στην Αθήνα. Βρέθηκε στη διοίκηση της σχετικής ομοσπονδίας. Έπαιξε πάνω από 20 χρόνια μπάσκετ με αμαξίδιο. Αγάπησε ιδιαίτερα το Λεωνίδιο και τον αθλητισμό και με όλη τη δράση και τη συμπεριφορά του, βοήθησε στην ανάπτυξη της αθλητικής ιδέας και του αθλητικού κινήματος στην περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος