Για ανέφικτο τρόπο καταγραφής των αποθεμάτων κάνει λόγο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Επιστολή, έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά, με την οποία υποστηρίζει ότο είναι ανέφικτος ο τρόπος καταγραφής των αποθεμάτων”.

Ο πρόεδρος, μιλά για αδυναμία εκπλήρωσης του αιτήματος καταγραφής των αποθεμάτων, απ’ τις επιχειρήσεις, αναφέροντας τα εξής επιχειρήματα:

(…) Το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων που αφορά αυτή η διαδικασία είναι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν λίγα άτομα προσωπικό και αδυνατούν εν τοις πράγμασι να ικανοποιήσουν αυτή την απαίτηση στο χρονικό διάστημα και με τον τρόπο που προβλέπεται.

Πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να επαναλαμβάνουν την ίδια διαδικασία ανά πέντε ημέρες και για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Ειδικά κατά την παρούσα χρονική περίοδο, της Άνοιξης, οι δυσκολίες είναι ακόμα μεγαλύτερες καθώς οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην ύπαιθρο και προσπαθούν να αντισταθμίσουν τις απώλειες που έχουν υποστεί μετά από ένα τόσο δύσκολο χειμώνα (…).

Ο Γιάννης Τρουπής, καταλήγει ως εξής:

(…) Με δεδομένη τη βούληση του επιχειρηματικού κόσμου της Αρκαδίας να συνδράμει ουσιαστικά στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να εξασφαλίσει την επάρκεια των αγαθών, το Επιμελητήριο Αρκαδίας βρίσκεται στη διάθεσή σας για συνεργασία ώστε να βρεθεί καταλληλότερος τρόπος ικανοποίησης αυτής της ανάγκης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος