Γευσιγνωσία για το Κορινθιακό ελαιόλαδο

Σειρά γευσιγνωσιών, αφιερωμένη στο Κορινθιακό ελαιόλαδο, οργανώνει στην Κόρινθο, το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με το εργαστήρι γευσιγνωσίας ελαιόλαδου Καλαμάτας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Τα δρώμενα θα γίνουν  13 και 14 Δεκεμβρίου 2023.

Στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση των τεσσάρων, βασικών ποικιλιών της Κορινθίας, το Μανάκι, τη Μεγαρίτικη, την Κορωνέικη και την Κουτσουρελιά.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτεί το διεθνές συμβούλιο ελαιοκομίας.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή κόσμου στα σεμινάρια αυτά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος