Φθορές στο στάδιο της Τρίπολης

Σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε ο πρόεδρος της διοίκησης του Νομικού Προσώπου, του δήμου της Τρίπολης, Ηλίας Κούρος, υπήρξε δολιοφθορά -όπως την χαρακτήρισε- στην υποδομή στήριξης της πόρτας, λίγες ημέρες μετά την … εξαφάνιση σκαπτικού μηχανήματος απ’ τους αποθηκευτικούς χώρους του σταδίου.

«Θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διοικητικές και νομικές διαδικασίες. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Το ΔΑΚ Τρίπολης και οι υποδομές του δεν ανήκουν σε εμένα ή στο Νομικό Πρόσωπο. Είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού της περιοχής, αυτού που πληρώνει για να υπάρχουν αυτές οι εγκαταστάσεις. Πρόσφατα, υπήρξε εργασία στις πόρτες των τουαλετών και τώρα διαπιστώσαμε την άνομη πράξη. Θα προχωρήσουμε σε λήψη μέτρων», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κούρος, που φάνηκε στενοχωρημένος και έντονα προβληματισμένος απ’ αυτές τις ενέργειες (στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φθορές και σε χώρο του κολυμβητηρίου).

Φθορές στο στάδιο της ΤρίποληςΕρωτηθείς ο υπεύθυνος του Νομικού Προσώπου απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης για το εάν υπάρξουν κάποιες συντηρήσεις και παρεμβάσεις στο ΔΑΚ (το graffiti έχει την τιμητική του, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία), με αφορμή το γενικό κλείσιμό του απ’ την 2η καραντίνα, δήλωσε τα εξής:

«Πάντα γίνονται εργασίες, συντηρήσεις και βελτιώσεις. Το ίδιο θα επιχειρήσουμε και τώρα, παρά τις οικονομικές στενότητες του Νομικού Προσώπου. Έχουμε ενισχυθεί από 8μηνίτες υπαλλήλους και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο. Πάντως, θα πρέπει να δοθούν και τα ρεπό, μαζί με τα υπόλοιπα αδειών του μόνιμου προσωπικού».

Όσον αφορά τα έργα που είναι να γίνουν, επανέλαβε, ότι, «όλα όσα έχουν προγραμματιστεί, προχωρούν κανονικά, ανεξάρτητα της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων. Και η ενεργειακή αναβάθμιση, αλλά και τα μεγάλα έργα στο Στάδιο είναι σε εξέλιξη. Το ίδιο θα γίνει και με την δημοπράτηση του κυλικείου. Έχουμε κάνει ουκ ολίγες δημοπρασίες για μίσθωση του κυλικείου, όμως δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον. Ελπίζουμε ότι τελειώσει και αυτό το θέμα».

Φωτο: Σ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος