ertnews.gr

Φωτογραφικά στιγμιότυπα απ’ τις αρχαιρεσίες στον ΦΟΔΣΑ

22/12 07:54
Φωτογραφικά στιγμιότυπα απ’ τις αρχαιρεσίες στον ΦΟΔΣΑ

Μετά από αρκετό καιρό, ο…. ταλαιπωρημένος Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, απόκτησε (έναντι 17 του έτερου υποψηφίου) πρόεδρο.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα απ’ τις αρχαιρεσίες στον ΦΟΔΣΑΑυτός είναι ο Δήμαρχος Ευρώτα Λακωνίας, κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο οποίος με 26 ψήφους, αναδείχθηκε νικητής στην διαδικασία κόντρα στον κ. Σκαντζό απ’ το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Ο κ. Γρυπιώτης αυτοπροτάθηκε για την θέση του προέδρου, ενώ ο τέως Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Αλέκου Πνευματικού, Δημάρχου Κορινθίων.
Η ψηφοφορία για τον πρόεδρο έγινε μεσοβδόμαδα στην Τρίπολη και τώρα, εκείνο που απομένει είναι να στελεχωθεί και η Εκτελεστική Επιτροπή. Ωστόσο, πέρα απ’ αυτά, φαίνεται ότι και στον Φορέα, υπάρχουν δύο ισχυρές τάσεις.

Η μία έχει να κάνει με την αντίθεση πάνω στο ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η άλλη με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου σε ολοκληρωμένη-κεντρική λογική. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια αφού οι “δύο πλευρές” έχουν να δώσουν και άλλα… επεισόδια δράσης.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version