Φωταγωγήθηκε το γήπεδο του Λεβιδίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σωματικής Αγωγής «Ορχομενός Λεβιδίου» με ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συντέλεσαν στην επίτευξη της φωταγώγηση του Γηπέδου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μετά από αρκετό χρόνο και επίμονες προσπάθειες, το γήπεδό μας φωταγωγήθηκε!!! Αναδείχτηκε πραγματικά, με την πολύ εύστοχη τοποθέτηση των προβολέων – πυλώνων, ο αγωνιστικός χώρος, κάτι που ήταν απαραίτητο για τη διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, που νυχτώνει νωρίς και πολύ συχνά συμβαίνει ένας αγώνας να βρίσκεται σε εξέλιξη. Επιπλέον, φωταγωγήθηκε και ο χώρος του παλαιού Γυμνασίου και του προαυλίου του, το κτίριο του οποίου αποτελεί ένα από τα 3.200 σχολεία που οικοδομήθηκαν κατά την περίοδο του μεσοπολέμου και αποτελούν δείγματα της αρχιτεκτονικής του Bauhaus (Μπάουχαους) στην Ελλάδα.
Θερμότατες ευχαριστίες στην νυν και την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου, που δέχτηκαν να εντάξουν το έργο σε αντίστοιχο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και που από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή ανταποκρίθηκαν στις επίμονες αιτήσεις και απαιτήσεις μας”.

Εκ του Δ.Σ. ΣΣΑ Ορχομενός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος