Με 5 γκολ φιλοδώρησε ο Αστέρας Τρίπολης την Α.Ε. Σπάρτης σε φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη παρότι αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς τους νεοαποκτηθέντες Ρούνεϊ, Μπαστιάνο και παίκτες από την ακαδημία ήταν σοβαρή, πέτυχε 5 γκολ είχε 2 δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Η Σπάρτη από την πλευρά της με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών λόγο τραυματισμού, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη διάθεση των γηπεδούχων.
Στις κερκίδες του γηπέδου ήταν ο Μάρκος Στεφανίδης, νέος προπονητής της Λακωνικής ομάδας.
Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση της Ε.Π.Ο.
Τα γκολ:
Στο 29΄ ο Ρούνεϊ Βάνκεβάϊ με κοντινό πλασέ 1-0
Στο 41΄ ο Δουβίκας μέσα από την περιοχή το 2-0
Στο 55΄ ο Τζααντί με σουτ μέσα από την περιοχή 3-0
Στο 57΄ ο Δουβίκας σε κενή εστία μετα το λάθος του Τρακάκη 4-0
Ο Ντουντού στο 86΄ με συρτό σουτ από 35 μέτρα έγραψε το τελικό 5-0.
Οι αρχικές ενδεκάδες των ομάδων ήταν:
Αστέρας: Τσιφτσής, Μπέρτος, Μπαστιάνος, Ντουντού, Σελίν, Ρούνεϊ, Δουβίκας, Ζήσης, Χριστόπουλος, Τζααντί, Κανελλόπουλος.
Σπάρτη: Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Κολτσίδας, Σάββα, Γραικός, Παναγιώτου, Μπουζούκης, Γουόρντεν, Κιοφού, Ράνος, Φουρτάδο.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος