Fam trip Επιμελητηρίου Αρκαδίας: Προβολή της υπαίθριας και ορεινής Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Αρκαδικού τουρισμού, συνεχίζει τη δράση του για την ποιοτική αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου των τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων του νομού.

Σε συνέχεια της κεντρικής συνάντησης της ΚΕΕΕ και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με κεντρικό θέμα την ενίσχυση και την ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αφετηρία της δράσης, είναι οι περιοχές της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας.

Με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και τη στήριξη του Αρκαδικού Επιχειρείν, ταξιδιωτικά πρακτορεία (Travel Agents) και διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ, θα βρεθούν στην Αρκαδία, από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Στη ταξίδι εξοικείωσης, θα παρουσιαστούν οι άγνωστες και γνωστές πτυχές των ιστορικών ορεινών χωριών της Αρκαδίας (Βυτίνα – Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Λαγκάδια – Ελληνικό) και ιστορικών μνημείων των περιοχών της Μεγαλόπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος