Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Συνελήφθησαν 60 άτομα, προσήχθησαν 117 και έγινε έλεγχος σε 1.010.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 693 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 250 παραβάσεις.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης και ξιφίδιο.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 24.10.2022 έως και χθες 26.10.2022, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος