Ευχαριστίες ΑΣΠΕΤ σε Περιφέρεια και Δήμο Τρίπολης

Τις προηγούμενες ημέρες ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Τρίπολης ενισχύθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης με σχετική επιχορήγηση ως στήριξη του συλλόγου. Με αφορμή τις συγκεκριμένες ενέργειες ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης εξέδωσε επιστολή – ανακοίνωση με την οποία εκφράζονται ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαντζούνη, καθώς επίσης τον Δήμο Τρίπολης, τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Τζιούμη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μακαρούνη Δημήτρη για την ηθική και οικονομική στήριξη του συλλόγου μας σε μια δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και οικονομικά πολύ απαιτητικής λόγω της συμμετοχής της ομάδας μας στην Β’ Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών και την ταυτόχρονη συμμετοχή των κορασίδων και παγκορασίδων μας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους.

Με τις ενέργειες τους απέδειξαν ότι στηρίζοντας στο μέτρο του δυνατού το πιο υγειές κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στην ουσία στηρίζουν την νεολαία μας, ώστε ο αθλητισμός να αποτελέσει ένα καταφύγιο από κακοτοπιές της κοινωνίας και μια διέξοδο από την απαιτητική ρουτίνα της καθημερινότητας που ζουν, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκομίσουν τα οφέλη που απορρέουν από τον αθλητισμό.
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά με υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Ο Αντιπρόεδρος Μίγγινας Σταύρος

Ο Γενικός Γραμματέας Καρέλλας Βασίλειος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος