Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι πιο πάνω, κατά το χρονικό διάστημα, από τις αρχές του μήνα Δεκεμβρίου 2021, έως και την 25 Απριλίου του2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά οκτώ περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις περιπτώσεις αποπειρών κλοπών, σε οικίες και αποθήκη.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και αγροτικά προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 26.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 51χρονου, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος