Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα διάρρηξης στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δέκα έξι περιπτώσεις κλοπών καταλυτών οχημάτων και μία απόπειρα διάρρηξης οχήματος, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων, Νεμέας και Βέλου-Βόχας Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δέκα ημεδαποί, ηλικίας από 29 έως και 34 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, καθώς και από τον τρόπο δράσης (modus operandi), οι πιο πάνω δράστες, ενεργώντας κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 28/3/2021 έως και την 31/3/2021, διέπραξαν συνολικά 16 κλοπές και μία απόπειρα διάρρηξης οχήματος.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι έχοντας μεθοδική δράση και διακριτούς ρόλους, προέβαιναν συστηματικά στη διάπραξη κλοπών καταλυτών από οχήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά το ποσό των 3.600 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος