Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε οικίες στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, έξι περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος ασφάλειας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 23 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 42χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι πιο πάνω, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.7.2022 έως και την 30.7.2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων είχαν διαπράξει συνολικά 5 περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε, ενώ η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 65.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος