Ολοκληρώθηκε χθες, βράδυ, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τρίπολης.
Οι προβολές των ελληνικών και ξένων ταινιών μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης και κινούμενων σχεδίων, έγιναν, εκτός της Τρίπολης, και σε αίθουσες στην Μεγαλόπολη, στην Ασέα και στην Δημητσάνα.
Το Arcadian Screenings, είχε τιμώμενα πρόσωπα, ενώ παρουσίασε και την κινηματογραφική πρόταση-απόπειρα, ντόπιων – ερασιτεχνών – δημιουργών, που δούλεψαν μέσω του εργαστηρίου που “στήθηκε” για το σκοπό αυτό. Παρά τα όποια προβλήματα, τις όποιες ελλείψεις και…παραλείψεις, το Arcadian Screenings, απέδειξε, ότι, έχει τα φόντα να εξελιχθεί, να εδραιωθεί και να εμπλουτιστεί.
Ήδη, θα υπάρξει και νέα διοργάνωση τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ενώ λίγο πριν το Πάσχα, θα βγει η ανακοίνωση για το νέο εργαστήριο παραγωγής ταινιών και εκμάθησης των βασικών στην κινηματογραφία. Έγινε, επίσης, γνωστό, ότι, θα υπάρξουν και γενναίες χορηγίες για το Φεστιβάλ.
Η ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 FM) και η ΕΡΤ-3, στήριξαν το πολιτιστικό αυτό γεγονός, αφού ήταν χορηγοί επικοινωνίας.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος