Έβδομη θέση για την Άμιλλα Τρίπολης

Την 7η θέση στην Ελλάδα κατέλαβε η ομάδα κορασίδων της Άμιλλας Τρίπολης, κερδίζοντας στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης την Ολυμπιάδα Αλεξανδρουπολης με 56 – 39.

Πριν ξεκινήσουν οι απονομές η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ο πρόεδρός της Σταύρος Κουκάκης τίμησε τρεις πολύ σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ Γυναικών, την Άννυ Κωνσταντινίδου, την Εβίνα Μάλτση και τον Χρήστο Βασιλειάδη.

Στην πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες) την απονομή έκανε η project manager του μπάσκετ Γυναικών Εβίνα Μάλτση.

Στην MVP της διοργάνωσης Αγγελική Ζιάκα την απονομή του αναμνηστικού έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Καπέλιος.

Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, Φωτεινή Σύρπα (Παναθλητικός), Αγγελική Ζιάκα (Παναθηναϊκός), Σοφία Γιαπιτζόγλου (Ανδρογέας), Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες), Βασιλική Σιουμουρέκη (Ολυμπιακός Βόλου), την απονομή των αναμνηστικών έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σταύρος Κουκάκης.

Όγδοη τερμάτισε η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, στην έβδομη θέση η Άμιλλα Αρκαδίας, στην έκτη θέση ο Ολυμπιακός Βόλου, πέμπτη θέση ο Κρόνος Αγίου Δημτρίου και στην τέταρτη θέση ο Ανδρογέας.

Στην 3η θέση αναδείχθηκαν οι Εσπερίδες Καλλιθέας και την απονομή του αναμνηστικού κυπέλλου και των μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Καλαμάτας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Στη 2η θέση αναδείχθηκε ο Παναθλητικός Συκεών και την απονομή του αναμνηστικού κυπέλλου και των μεταλλίων έκανε ο Δήμρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος.

Στην πρωταθλήτρια ομάδα τον Παναθηναϊκό την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου έκανε η Άννη Κωνσταντινίδου, μέλος του δ.σ. της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ Γυναικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος