Ερώτηση για θέματα που έχουν σχέση με την κατάσταση και την προοπτική του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης Αρκαδίας, κατέθεσαν, πρόσφατα δύο βουλευτές (Νίκος Καραθανασόπουλος, Νίκος Μωραίτης) του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, υπάρχουν θέματα με τις ειδικότητες ιατρών, με το σύστημα της ηλεκτρονική συνταγογράφησης, με την δημόσια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, με τα ασθενοφόρα και με τους συμβασιούχους.
Οι δύο βουλευτές, μιλούν για υπολειτουργία του Κ.Υ. Μεγαλόπολης και ζητούν απ’ την κυβέρνηση και απ’ τον αρμόδιο Υπουργό τα εξής:
“-Να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε όλες τις αναγκαίες ειδικότητες (ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό).
– Να διευκολυνθεί η συνταγογράφηση για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και
να εξοπλιστεί το Κ.Υ. με τα απαραίτητα ασθενοφόρα, πλήρως επανδρωμένα και εξοπλισμένα, προκειμένου να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες υγείας των κατοίκων της περιοχής”.
από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος