Ερώτηση του Κ. Κόλλια σχετικά με την αξιοποίηση των εποχικών πυροσβεστών

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Κορινθίας, της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κόλλιας, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αναφερόμενος στο έργο των εποχικών πυροσβεστών, στην συμβολή τους, στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και στην μελλοντική αξιοποίησής τους.

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής, απευθύνει ερωτήματα προς τον Υπουργό, ενόψει της προκήρυξης νέων θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ειδικότερα, ο αρμόδιος Υπουργός, ερωτάται για το ποιες είναι οι ενέργειες, στις οποίες προτίθεται να προβεί, ώστε οι εποχικοί πυροσβέστες, να προηγούνται στις προκηρύξεις θέσεων, μόνιμου προσωπικού, εάν πρόκειται να ισχύσει το φημολογούμενο σενάριο των ηλικιακών περιορισμών στην επικείμενη προκήρυξη, καθώς και ποια μέτρα πρόκειται να λάβει, για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του εποχικού προσωπικού, με δεδομένο ότι οι ανάγκες του Σώματος, παύουν να είναι πλέον εποχικές.

Ο βουλευτής δίνει ιδιαίτερη έμφαση, στην πολυετή εμπειρία, τον αλτρουισμό και την επαγγελματική κατάρτιση του εποχικού προσωπικού, θεωρώντας χρέος του, να προβάλει την ανάγκη βελτίωσης του εργασιακού καθεστώτος των ανθρώπων αυτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος