Ερώτηση Οδ. Κωνσταντινόπουλου για τους πυρόπληκτους δανειολήπτες της Αρκαδίας

Ερώτηση σχετικά με τους πυρόπληκτους δανειολήπτες της Αρκαδίας, κατέθεσε πρόσφατα, ο Αρκάς βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής Αρκαδίας, ζητά απ’ την κυβέρνηση, να λάβει μέτρα, ώστε να σταματήσει, όπως λέει, η δυσμενής μεταχείριση για τους δανειολήπτες, με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου απ’ τις τράπεζες.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

(…) Αν και με δυσκολίες από την πλευρά των τραπεζών, έγιναν μειώσεις και ρυθμίσεις, υπήρξε εξαίρεση από τις τράπεζες, για τους πυρόπληκτους δανειολήπτες, που είχαν δανεισθεί με εγγύηση του δημοσίου.

Η δυσμενής αυτή μεταχείριση, οδηγεί τις επιχειρήσεις σε αδυναμία εξυπηρέτησης των συσσωρευμένων τόκων και κεφαλαίου, με συνέπεια το κλείσιμό τους.

Με αυτό τον τρόπο κανένας από τους στόχους της δανειοδότησής τους δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ το δημόσιο θα κληθεί να καταβάλει χωρίς λόγο πολύ μεγαλύτερα ποσά από την αρχική εγγύηση του δανείου.

Οι πυρόπληκτοι δανειολήπτες, που έλαβαν δάνειο με εγγύηση του δημοσίου,, ζητούν από τις τράπεζες, ίση μεταχείριση, όσον αφορά τις μειώσεις και τις ρυθμίσεις των μη εξυπηρετούμενων δανείων που εφαρμόζουν οι τράπεζες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος