Συγκέντρωση εν ‘ όψει της εργατικής Πρωτομαγιάς, γνωστοποίησαν το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας.
Την 1η Μαίου 2025, όπως ανακοίνωσαν οι δύο φορείς, θα γίνει συγκέντρωση στον Άι Θανάση, της Τρίπολης στην μάντρα της εκκλησίας, θα γίνει στις 10.30 το πρωί.
Θα αποδοθεί φόρος τιμής στους 40 εκτελεσμένους πατριώτες, απ’ τα στρατεύματα Κατοχής, την Πρωτομαγιά του 1944.
Με αφορμή την Πρωτομαγιά, οι δύο θεσμικές δομές, μεταξύ άλλων, ανέφεραν τα εξής ότι “Αγωνιζόμαστε, για ειρήνη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ισότητα, σεβασμό στα εργατικά δικαιώματα και στις εργασιακές κατακτήσεις.
Αξίζει να τονιστεί, ότι, την ίδια περίπου ώρα, θα γίνει και δεύτερη δράση για την εργατική Πρωτομαγιά, από σωματεία εργαζόμενων και συνταξιούχων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος