Εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής και STEM στη Δημητσάνα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, διοργανώνει, για τρίτη χρονιά, κύκλο εργαστηρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής και STEM για παιδιά 6-11 ετών, από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στη Δημητσάνα.

Αξιοποιώντας πολλά διαφορετικά γνωστικά πεδία και δουλεύοντας σε ομάδες, οι μικροί φίλοι, εφαρμόζουν στην πράξη, θεωρητικές γνώσεις, που έχουν αποκτήσει από τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, όπως αναφέρεται.

Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, επιπλέον, ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες. στο πλαίσιο της φιλοσοφίας και των εκπαιδευτικών αξόνων STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), με έμφαση στην ομαδική εργασία, τη μηχανική και την επίλυση προβλημάτων.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εργαστηρίων για το 2021 είναι: 8/11, 12/11, 15/11, 19/11, 22/11, 26/11, 29/11, 3/12, 6/12, 10/12 και 17/12 (ώρες 15:30-17:30).

Τα εργαστήρια θα φιλοξενηθούν στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας.

Οι αντίστοιχες ημερομηνίες και χώροι διεξαγωγής για το 2022, θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος