Εργαστήρι κουκλοθεάτρου στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού της Σπάρτης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου (ώρα 11:00), διαδραστικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και για φοιτητές Παιδαγωγικών Σχολών, με τίτλο «Τεχνικές κουκλοθεάτρου στη σχολική τάξη: η γαντόκουκλα», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.

Η Μαιρηβή Βερυκόκκου, υπεύθυνη του εργαστηρίου κουκλοθεάτρου «Μαιρηβή», συνδυάζει τις τεχνικές κατασκευής και εμψύχωσης της γαντόκουκλας, με την εκπαιδευτική διαδικασία, αναδεικνύοντας τη χρησιμότητά της στη σχολική τάξη, ενώ ταυτόχρονα προτείνει σενάρια και τρόπους ένταξής της στη σχολική διδασκαλία.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα κατασκευάσουν τη δική τους κούκλα και θα εξασκηθούν στην εμψύχωσή της.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2731089315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

* Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος