Έργα αγροτικής οδοποιίας στο Βουνό της Τεγέας

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αγροτικής οδοποιίας στο χωριό Βουνό Τεγέας του δήμου Τρίπολης, ενταγμένο σε έργο προϋπολογισμού 1.900.000 ευρώ.

Την περιοχή επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά χωριά, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Για τη δημοτική μας αρχή, προτεραιότητα είναι ο πρωτογενής τομέας, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας που τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί ζημιές από φυσικές καταστροφές και δυστυχώς δεν έχουν την ανάλογη στήριξη από την πολιτεία. Εμείς είπαμε εξ αρχής ότι θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα, με έργα όπως αυτά, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στα κτήματά τους».

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος σημείωσε: «Εκτός από αυτή την εργολαβία, ήδη δημοπρατήθηκε και υπογράφεται τις επόμενες μέρες σύμβαση για ακόμα ένα έργο 1.500.000 ευρώ σε άλλα χωριά και επιπλέον έχουμε υποβάλλει 3.000.000 ευρώ στο πρόγραμμα «Τρίτσης», όπου περιμένουμε τη θετική αξιολόγηση, ώστε με αυτές τις τρεις εργολαβίες, να καλυφθεί σχεδόν το σύνολο του αγροτικού δικτύου του Δήμου Τρίπολης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος