Επιτροπή Αγώνα Βαλτετσίου: “Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μη γίνει η περιοχή μας χαβούζα της Πελοποννήσου”

” Ζούμε πλέον τις συνέπειες απ’ τις εξελίξεις των σχεδιασμών μετατροπής της ευρύτερης περιοχής, σε χώρο ρυπογόνων δράσεων. Η ζωή, σύντομα επιβεβαιώνει τις θέσεις μας (…).

Αυτό, τόνισαν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά της ίδρυσης και της λειτουργίας μονάδας επεξεργασίας ζωικών υπολειμμάτων στο Αθήναιο Βαλτετσίου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

Ο Σπύρος Δημόπουλος της Επιτροπής, είπε τα εξής, μεταξύ άλλων:

” Εμείς προειδοποιούμε για το τι θα ακολουθήσει στην περιοχή, με την παράλληλη λειτουργία της μονάδας απορριμμάτων της Παλαιόχουνης, της μονάδας επεξεργασίας ζωικών υπολειμμάτων, κολλητά στο Αθήναιο και όσων άλλων πρόκειται να φέρουν στην περιοχή”.

Επιτροπή Αγώνα Βαλτετσίου: “Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μη γίνει η περιοχή μας χαβούζα της Πελοποννήσου”
Στ. Ζορμπαλάς

Τελειώνοντας, τόνισε τα πιο κάτω:

” Οι εξελίξεις επιβάλλουν στη δημοτική Αρχή Τρίπολης και σε όλους που ψήφισαν την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της 17/11/2021, να πάρουν τώρα μέτρα για την υλοποίηση της. Ανάλογες ευθύνες έχουν η Περιφερειακή Αρχή και το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Οι βουλευτές της Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, Γιώργος Παπαηλιού και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είναι πλέον καιρός να λύσουν την σιωπή τους. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές, εμείς, μαζί με τους κατοίκους, θα συνεχίσουμε οργανωμένα τον αγώνα, κόντρα σε Θεούς και δαίμονες για να μη γίνει η περιοχή μας χαβούζα της Πελοποννήσου”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος