Επίτιμες δημότισσες Σπάρτης δύο ευρωβουλευτίνες

Πραγματοποιήθηκε, προ ημερών, η εκδήλωση ανακήρυξης, σε Επίτιμες Δημότισσες της Σπάρτης, των κ.κ. Roza D’ Amato, Ευρωβουλευτή Ιταλίας και Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, Ευρωβουλευτή της Γαλλικής Δημοκρατίας, στο χώρο του κενοταφίου του Λεωνίδα, στη Σπάρτη.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με την ανάκρουση του Παιάνα των Σπαρτιατών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από το Δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, η οποία κατά την ομιλία της, ανέπτυξε το θέμα «Γυναίκες στην Ηγεσία».

Ακολούθησε η απονομή του τίτλου της επίτιμης Δημότισσας στην Roza D’Amato και στην Χρυσούλα Ζαχαροπούλου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής ΠολιτικήςΓεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν επίσης οι: Βουλευτής της Ν.Δ. τ. υπουργός Παιδείας, τ. υπουργός Υγείας και τ. ευρωβουλευτής, Μαριέττα Γιαννάκου, ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θ. Βερούτης, οι Αντιδήμαρχοι Σπάρτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Νομικών Προσώπων και λοιπών τοπικών αρχών, καθώς και πλήθος κόσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος