Επιστροφή στις δυο κατηγορίες στην ΕΠΣ Αρκαδίας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Όπως ανακοινώθηκε θα γίνει με δυο κατηγορίες Α’ και Β’.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

Αποτελείται από 13 ομάδες και το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλό με διπλούς αγώνες. Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 2-3/10/2021.

Ο Πρωταθλητής παίρνει μέρος στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Υποβιβάζονται στην Β΄ κατηγορία δύο ομάδες. Αναλυτικά υποβιβάζετε απευθείας ο τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα και ο προτελευταίος θα παίξει διπλό αγώνα μπαράζ με των δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Κατηγορίας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

Αποτελείται από 6 ομάδες και το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλό και σε τρείς γύρους. Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 6-7/11/2021.

Προβιβάζονται στην Α΄ κατηγορία δύο ομάδες. Αναλυτικά ο Πρωταθλητής προβιβάζεται απευθείας και ο Δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον προτελευταίο της Α΄ Κατηγορίας.

ΚΥΠΕΛΛΟ

Θα γίνει σε δύο ομίλους με μονά παιχνίδια και οι δύο ομάδες από κάθε όμιλο που θα προκριθούν θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες μετά από κλήρωση.
Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 11-12/9/2021

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Θα γίνει σε δύο ομίλους με διπλά παιχνίδια εφόσον το επιτρέψουν τόσο το υγειονομικό πρωτόκολλο όσο και τα μέτρα που ενδεχομένως θα ληφθούν για των COVID-19.

Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε για τον 1ο Όμιλο το Σαββατοκύριακο 6-7/11/2021 και για τον 2ο το Σαββατοκύριακο 27-28/11/2021. Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί final four.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος