Επιστολές του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα προς τους δημάρχους Πύργου και Ήλιδας

Γραπτές επιστολές προς τους δημάρχους Πύργου και Ήλιδας, έστειλε ο δήμαρχος της Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ενημερώνοντας τους συναδέλφους του, για αυτά που εννοούσε, στην πρόσφατη συνάντησή του με τον τέως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και τους ζητά συγνώμη, για τα όσα έγιναν, τα οποία χαρακτηρίζει ως “ένα καθ’ υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου”.

Ζητά συγνώμη και απ’ τους κατοίκους των δύο αυτών δήμων της Ηλείας, ενώ τοποθετείται για τα όσα πραγματοποίησε η τότε κυβέρνηση, αναφέροντας πως “έγιναν με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα που κανένας δεν αμφισβήτησε, ούτε η αντιπολίτευση”, για τους πυρόπληκτους της Ηλείας.

Τονίζει, ότι το συγκεκριμένο σχήμα λόγου, που χρησιμοποίησε στην συνάντησή του με τον τέως Υπουργό, έγινε μόνο και μόνο για να καταδείξω την ταχύτητα και την ευελιξία με την οποία λειτούργησε η τότε κυβέρνηση, ώστε να μπορέσει έστω και στο ελάχιστο, να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο που είχε προκαλέσει η βιβλική καταστροφή .

Εν τω μεταξύ, για σήμερα το βράδυ, έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, όπου και θα συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα που προέκυψαν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος