Διήμερο, επιστημονικό συνέδριο του Φορέα Ιστορικής Έρευνας “Σπάρτη 2034“, θα γίνει στον Μυστρά με θέμα, “Διάσωση και ψηφιοποίηση τεκμηρίων και αρχειακών συλλογών, διερεύνηση τρόπων ανάδειξης του αρχειακού πλούτου της σύγχρονης Σπάρτης“.
Διοργανωτής είναι ο Φορέας Ιστορικής Έρευνας “Σπάρτη 2034”. Συμμετέχουν εθνικοί οργανισμοί και φορείς. Το συνέδριο, έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και της Ένωσης των Περιφερειών της χώρας. Θα διεξαχθεί στον Μυστρά, 21 και 22 Ιουνίου 2025.
Το συνέδριο θα γίνει στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort and Spa. Στις 9.30 το πρωί, του Σαββάτου, 21 Ιουνίου 2025, θα ξεκινήσουν οι εργασίες με τον χαιρετισμό του ιδρυτή του Φορέα Ιστορικής Έρευνας ” Σπάρτη 2034 ” Νίκου Ι. Καρμοίρη. Θα αναπτυχθούν διάφορα θέματα, στις συνεδρίες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν. Θα υπάρξει και ανοιχτή συζήτηση.
Στις 10.15 το πρωί της Κυριακής, 22 Ιουνίου, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 2ης ημέρας του συνεδρίου. Το συνέδριο θα λήξει το μεσημέρι, με τα συμπεράσματα και την γενική, ανοιχτή συζήτηση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος