Στην Αρχιερατική, Θεία Λειτουργία, παρέστη ο νέος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφάνιος.
Η Θεία Λειτουργία, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης.
Απ’ την Ωραία Πύλη της Μητρόπολης, ο νέος Αρχιερέας, μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής: ”Δεν θέλω άλλα δώρα. Το καλύτερο δώρο είναι η παρουσία σας στους Ιερούς Ναούς. Επιθυμώ να γνωρίσω, προσωπικά, όλους τους ανθρώπους της Μητρόπολης, να μάθω το όνομά τους, να ακούσω το πρόβλημά τους”.
Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετείχαν μοναχοί, γέροντες και καλόγεροι απ’ όλες τις Μονές και τα Μοναστήρια της Μητρόπολης.
Ακολούθως, ο νέος Ποιμενάρχης, δέχθηκε ευχές απ’ τους πιστούς και τις Αρχές, στο Επισκοπείο της Μητρόπολης, στην Τρίπολη.
Όλος ο κόσμος που πέρασε απ’ το Επισκοπείο, μίλησε με τον Μητροπολίτη και έλαβε ευχές και ευλογία.
O Mητροπολίτης Επιφάνιος, την περασμένη Παρασκευή, λειτούργησε, στον Άγιο Βασίλειο της Τρίπολης και στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο. Μετά, δέχθηκε ευχές απ’ το εκκλησίασμα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος