Εντολή για αναστολή χορήγησης άδειας εγκατάστασης μονάδας ζωοτροφών στο Αθήναιο Αρκαδίας

Εντολή στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να αναστείλουν τις ενέργειες για την χορήγηση άδειας εγκατάστασης, στο Αθήναιο δήμου Τρίπολης, μονάδας παραγωγής ζωοτροφών, έδωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σύμφωνα με ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η σχετική εντολή δόθηκε, όπως σημειώνεται, “εν όψει της κατάθεσης προσφυγής στον υπουργό Περιβάλλοντος κατά της περιβαλλοντικής αδειοδότησης της μονάδος παραγωγής πρώτης ύλης ζωοτροφών – αδρανοποίησης ζωικών υποπροϊόντων και υλικών κατηγορίας 3(rendering) της FARGECO HELLAS Συλλογή – Επεξεργασία Απορριμμάτων ΕΠΕ, η οποία έχει καταθέσει αίτημα εγκατάστασης και λειτουργίας σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητος Αθήναιου του Δήμου Τρίπολης της Π.Ε. Αρκαδίας”.

Έξω απ’ το εργοστάσιο που πρόκειται να γίνει η μονάδα, η Επιτροπή Αγώνα της περιοχής, έχει προαναγγείλει κινητοποίηση – διαμαρτυρία για το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουνίου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ