Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και Πρόσκοποι μαζεύουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Σε μία αξιόλογη πρωτοβουλία προχωρά η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, αλλά και oι Πρόσκοποι της Τρίπολης.

Όπως ανακοίνωσαν, σε συνέντευξη Τύπου θα προβούν σε εθελοντική ενέργεια συγκέντρωσης ειδών για τις ανάγκες τροφοδοσίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου της Τρίπολης.

Η πράξη αλληλεγγύης θα γίνει, με αφορμή το 7ο Μουσικό, Προσκοπικό Φεστιβάλ που θα γίνει στο εξωκλήσι του Αγίου Ευθυμίου της Τρίπολης.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων, θα μαζέψουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, ώστε αυτά, να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου της Τρίπολης.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Θέμης Ζούζουλας και ο υπεύθυνος των Προσκόπων Τρίπολης, Γιάννης Παπαγεωργάκης, ζήτησαν απ’ τον κόσμο που θα βρεθεί στο Μουσικό Φεστιβάλ, να μην ξεχάσει να στηρίξει την πρωτοβουλία ανθρωπιάς, ώστε τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Τρίπολης, να γεμίσουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας.

” Είναι μία ξεχωριστή πράξη, είναι μία ενέργεια ανθρωπιάς και στήριξης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σίτισης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και με αφορμή το Φεστιβάλ, συλλέγουμε αυτά τα είδη. Καλούμε τον κόσμο να μας ενισχύσει και να στηρίξει”, είπαν οι δύο υπεύθυνοι των φορέων, που οργάνωσαν την συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέντευξη Τύπου, παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, αλλά και άτομα των Προσκόπων της Τρίπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος