Εμπλουτισμός και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Δύο νέα, σύγχρονα γυμναστήρια θα δημιουργήσει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με ανάρτησή της, στην επίσημη ιστοσελίδα της, το ένα θα αφορά την πρώτη ομάδα και το δεύτερο, τις Ακαδημίες της εταιρείας. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο συνθετικός χλοοτάπητας, στα γήπεδα των Ακαδημιών, θα αντικατασταθεί, με τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας, συνθετικό τάπητα.

Για τα θέματα αυτά, έκανε και σχετική δήλωση, ο Γιώργος Μποροβήλος:

Ο Αστέρας Τρίπολης, συνεχίζει να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα, σύμφωνα πάντα με το όραμα των ιδιοκτητών του, κ. Δημήτρη Μπάκου και κ. Γιάννη Καυμενάκη. Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, ο σύλλογός μας επενδύει και στις υποδομές του, λειτουργώντας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και την παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών στους ποδοσφαιριστές μας.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας πραγματοποιούν ακόμη μία τεράστια οικονομική επένδυση, ακόμη μία ανάμεσα στις πάρα πολλές όλα αυτά τα χρόνια, σχεδιάζοντας και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το παρόν και το μέλλον του ΑΣΤΕΡΑ. 

Οι εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” γίνονται ακόμη πιο σύγχρονες, ακόμη πιο συμβατές με τις ανάγκες της εποχής για τους αθλητές μας και με μοναδικό στόχο ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε όλα τα επίπεδα να βρίσκεται εκεί που αξίζει!

Πέρα απ’ όλα αυτά, κάτι νεότερο για το θέμα της κατασκευής του σκέπαστρου στην τσιμεντένια κερκίδα του ” Θ. Κολοκοτρώνης ” δεν έχει διαρρεύσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος