Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την εταιρεία.
Οι ρυθμίσεις αυτές, περιλαμβάνουν, το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,3 (Α.Κ. Παραδεισίων) και 210,0 (Α.Κ. Τσακώνας) και ειδικότερα, λόγω αποκλεισμού του ανωτέρω τμήματος:
• Την Πέμπτη (5.5.2022), η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας -Τρίπολης.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος