Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο της Τρίπολης

Εκλογές θα γίνουν σε λίγες ημέρες στον Εμπορικό Σύλλογο της Τρίπολης.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις 25 Οκτωβρίου 2021, στα εντευκτήρια του συλλόγου, στην Τρίπολη.

Θα εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο, νέα εξελεγκτική επιτροπή, ενώ θα βγουν και οι αντιπρόσωποι του συλλόγου, για τα όργανα που συμμετέχει.

Όπως γνωστοποίησε, με δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Θέμης Ζούζουλας (φωτό), υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τις εκλογές και σ’ αυτές, θα υπάρξουν αρκετές, νέες υποψηφιότητες για το συμβούλιο.

” Υπάρχει ενδιαφέρον από νέα παιδιά – μέλη του συλλόγου. Θέλουν να προσφέρουν και έχουν πολλές ιδέες και προτάσεις. Αυτό είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο”, δήλωσε ο Θέμης Ζούζουλας, που θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το διοικητικό σχήμα του Εμπορικού Συλλόγου.

Και κατέληξε, λέγοντας τα εξής:

“Δίνουμε μεγάλο αγώνα να κρατηθούμε ζωντανοί. Είχαμε και έχουμε σοβαρά θέματα. Διεκδικούμε πράγματα, λόγω και της πανδημίας. Ζητάμε στήριξη απ’ τον κόσμο. Θέλουμε τους πολίτες να ψωνίζουν σ΄ εμάς και να στηρίζουν έτσι, την τοπική οικονομία και την πόλη”.

Ο Θέμης Ζούζουλας, κάλεσε τους επαγγελματίες να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες και να σταθούν κοντά σ’ όλες τις πρωτοβουλίες που θα πάρει το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο μέχρι τώρα, πρόεδρος, Παναγιώτης Μαντάς δεν θα είναι υποψήφιος για τη διοίκηση, μετά από 8 χρόνια συμμετοχής και προσφοράς. Θα θέσει υποψηφιότητα για αντιπρόσωπος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος