Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πυρόπληκτη Kάτω Γορτυνία – Στη Λιοδώρα Ν. Παππάς και Στ. Αραχωβίτης

Εκδήλωση – συζήτηση με αφορμή το μέλλον της κάτω Γορτυνίας, μετά και τις καλοκαιρινές φωτιές, οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αρκαδίας και η Ο.Μ. Γορτυνίας, στη Λιοδώρα του δήμου Γορτυνίας.

Στην περιοχή, βρέθηκαν οι βουλευτές Νίκος Παππάς και ο Σταύρος Αραχωβίτης, που ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που έχουν προκύψει, μετά τις πυρκαγιές και κατατέθηκαν απ’ τους ομιλητές, προτάσεις.

Προτάσεις που είχαν να κάνουν με την ανασυγκρότηση και την αναζωογόνηση της περιοχής. Κατατέθηκαν προτάσεις για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τις επιχειρήσεις, τους νέους, τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις.

Οι ομιλητές ζήτησαν να δοθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες, να στηριχθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, να προχωρήσει το πρόγραμμα εγκαταστάσεων των νέων, να στελεχωθούν οι δήμοι με μηχανικούς, να εκσυγχρονισθεί το δίκτυο άρδευσης και το οδικό δίκτυο, αλλά και να εκπονηθούν τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ο Νίκος Παππάς, ζήτησε να προχωρήσουν και τα μεγάλα οδικά έργα της ευρύτερης περιοχής. Στην εκδήλωση, συμμετείχε και ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Γιώργος Παπαηλιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος