Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αργολίδας με θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ -Π. Σ. διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Άργους, συζήτηση με θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Θα μιλήσουν οι Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο καθηγητής διεθνών σχέσεων, Κωνσταντίνος Φίλης.

Θα γνωστοποιηθούν οι θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Ουκρανικό και για τον πόλεμο.

Συγχρόνως, θα κατατεθεί και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την ειρήνη και για την θέση της Ελλάδας πάνω στο ζήτημα της Ουκρανίας, αλλά και της συνολικής εξωτερικής πολιτικής.

Εν τω μεταξύ, η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αργολίδας, συγκεντρώνει υλικό για τους αμάχους της Ουκρανίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος