Εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην Τρίπολη για την ενεργειακή μετάβαση

Στο πλαίσιο του επικείμενου, προγραμματικού συνεδρίου της, η Τοπική Οργάνωση Αρκαδίας της Νέας Αριστεράς, οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα την ενεργειακή μετάβαση.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 20 Μαίου 2025, στις 7.30 το απόγευμα, στο ”Μεγάλο Καφενείο” της Τρίπολης, στην κεντρική πλατεία. Εκ μέρους του κόμματος, θα μιλήσει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και συνεργάτρια της κοινοβουλευτικής ομάδας, σε θέματα ενέργειας – περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, Ινώ Σιώζιου. Θα ακολουθήσει διάλογος.

Θα αναπτυχθεί συζήτηση γύρω απ’ τα θέματα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ θα κατατεθούν προβληματισμοί, προτάσεις και σκέψεις για όλα αυτά που σήμερα πρέπει να αλλάξουν.

Η Νέα Αριστερά, καλεί τους πολίτες, αλλά και τους εκπροσώπους των κινημάτων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αρκαδίας, πάνω σ’ όλα αυτά τα ζητήματα, να παρευρεθούν στην εκδήλωση της 20ης Μαίου 2025.

                                                                             

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος