Εκδήλωση στην Τρίπολη για τη νέα ΚΑΠ και για τις αλλαγές στις αγροτικές ενισχύσεις

Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης η ανοιχτή εσπερίδα ενημέρωσης, γύρω απ’ όλα όσα είναι να ισχύσουν, με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Διοργανωτής ήταν ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας.

Υποστήριξε το δρώμενο ο αγροτικός τομέας του δήμου της Τρίπολης.

Ειδικοί της GAIA Επιχειρείν και της εταιρείας NEUROPUBLIC, εξήγησαν στους παρευρισκόμενους, τα βασικά που προβλέπει για τη χώρα μας η νέα ΚΑΠ.

Εξετάστηκαν ζητήματα που έχουν σχέση με τις άμεσες ενισχύσεις, με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, με την αγροτική δράση στην εποχή της νέας ΚΑΠ, με τα προγράμματα της αγροτικής ανάπτυξης και με την στήριξη των επενδύσεων, στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου.

Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, Στάθης Αναστασόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε, ότι, με τη νέα ΚΑΠ, φαίνεται να έρχεται, σύντομα, το τέλος του λεγόμενου ”πρασινίσματος ”, ενώ θα μπουν και θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος (οικολογικά προαπαιτούμενα).

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Γιώργος Παπαηλιού, που στάθηκε στην αναγκαιότητα να βελτιωθούν πράγματα στην ΚΑΠ και να δημιουργηθεί νομοθετικό πλαίσιο, που θα βοηθήσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος παραγωγής, με τις τιμές διάθεσης των προιόντων και με τους τρόπους προώθησης αυτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος