Εκδήλωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 17:00 με θέμα: «Εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων στις τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις επισιτισμού».

Στην εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης, οι εισηγητές θα παρουσιάσουν και θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες για την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, Covid 19, στα ξενοδοχεία – τουριστικά καταλύματα και στην εστίαση.

Θα παρουσιαστεί, εκτενές πρόγραμμα, με προτάσεις για την υγειονομική προστασία, όλων όσων εμπλέκονται, είτε στην παροχή, είτε στην αποδοχή του τουριστικού προϊόντος.

Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα να διατυπωθούν διαδικτυακά απόψεις και ερωτήματα, καθώς και προβληματισμοί που θα έχουν προκύψει στη διάρκεια της λειτουργίας της εστίασης και τα οποία θα απαντηθούν από τους εισηγητές.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:

Κωνσταντίνος Μαρινάκος, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και πρόεδρος Ξενοδόχων Αρκαδίας. θα αναλύσει τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στον κλάδο των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων.

Ανδρέας Σύριος, αναπληρωτής πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Χημικός Τεχνολόγος Τροφίμων. θα αναλύσει τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στον κλάδο της εστίασης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης, θα κάνει ο Γιάννης Σαμπράκος, πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος