Εισιτήρια και διαπιστεύσεις δημοσιογράφων για το Αστέρας – Λαμία

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Λαμία, την Δευτέρα (02/05, 19:30) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εισιτήρια για την 5η αγωνιστική ημέρα των Playouts του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου έως και το Σάββατο 30 Απριλίου κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Δευτέρα 2 Μαΐου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 17:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Όλες οι θύρες : 15€ κανονικό, 5€ παιδικό

Για την είσοδο την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

– Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

– Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

– Φίλαθλοι με μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα, ηλικίας 4-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο με βεβαίωση αρνητικού Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνίσταται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο.

Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων

Για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – Λαμία για την 5η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 θα εκδοθούν σε περιορισμένο αριθμό ονομαστικές διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα. Δεκτό θα γίνεται το αίτημα για ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ δημοσιογράφο από κάθε Μέσο και ΕΝΑΝ φωτογράφο από κάθε πρακτορείο. Η είσοδος στο γήπεδο τόσο των δημοσιογράφων όσο και των φωτογράφων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με τις διαπιστεύσεις που θα εκδοθούν για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται από την είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1 – info desk) δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όπου ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος ή φωτογράφος θα επιδεικνύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή το αρνητικό τεστ εργαστηριακού ελέγχου και θα γίνεται η ταυτοποίηση του κατόχου με δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Τα αιτήματα για την έκδοση των ονομαστικών διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr έως την Παρασκευή (29/04/2022) στις 12:00, με αναλυτικά στοιχεία του αιτούντος δημοσιογράφου ή φωτογράφου (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση e-mail, αριθμός κινητού τηλεφώνου). Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. Την ίδια ημέρα μετά το τέλος της προθεσμίας θα υπάρξει ενημέρωση για το ποια αιτήματα δύναται να εγκριθούν μέσω απαντητικού e-mail, στις διευθύνσεις από τις οποίες αυτά εστάλησαν.

Οι εκπρόσωποι Τύπου, στα e-mail που θα λάβουν με την έγκριση του αιτήματός τους, θα ενημερωθούν για το ποια θα είναι η θέση τους στην αθλητική εγκατάσταση (δημοσιογραφικά μπουθ Θύρας 1 ή εξωτερικά δημοσιογραφικά θεωρεία Θύρας 3), τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους (δύο μέτρα). Η θέση των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αυστηρά πίσω από τις γραμμές του άουτ ή στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ είναι η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος