Εικαστική παρέμβαση στο 5ο νηπιαγωγείο του Λουτρακίου

Συνεχίζεται στο Λουτράκι Κορινθίας το πρόγραμμα ”ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια”. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, της UrbanAct, ο Same 84, δημιούργησε στο Λουτράκι, το 2ο έργο του για την πόλη. Η παρέμβασή του, άλλαξε ριζικά όλη την έκταση του χώρου του 5ου νηπιαγωγείου Λουτρακίου.

Το έργο, έγινε, όπως ανακοινώνει ο δήμος, μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης του σχολείου. Η τοιχογραφία, δίνει, πλέον, μία άλλη πνοή στους μαθητές, στους εργαζόμενους και στους γονείς των παιδιών. Το χρώμα ομορφαίνει την ζωή όλων. Τίτλος του έργου είναι ”δικαίωμα στο όνειρο”.

Στόχος του καλλιτέχνη είναι το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα για να φτάσουμε το στόχο, μετά από αφοσίωση, συνέπεια και εργατικότητα.

Ο Same 84 είναι ένας απ’ τους σημαντικότερους εικαστικούς της γενιάς, με έργα του να βρίσκονται σε μεγάλες τοιχογραφίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει δημιουργήσει πάνω από 200 τοιχογραφίες σε όψεις κτιρίων, απ’ το 1996 και μετά.

Η UrbanAct, παρεμβαίνει με τις δράσεις της, στα σχολεία της χώρας. Ανακαινίζει αισθητικά τους χώρους, περνά μηνύματα γνώσης, σεβασμού, χαράς, ζωής, συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ενώ υποστηρίχθηκε από χορηγούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος