Δράση για την ανακάλυψη του Κορινθιακού ελαιόλαδου

Σειρά γευσιγνωσιών με θέμα το Κορινθιακό ελαιόλαδο, οργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Υποστηρίζει τη δράση το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας, ενώ συνεργάζεται το εργαστήριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου Καλαμάτας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση των 4 ποικιλιών της Κορινθίας, Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.

Κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την γευσιγνωστική ποικιλομορφία των 4 Κορινθιακών ποικιλιών (αρώματα πικρή γεύση, πικάντικη αίσθηση) και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα στην τοπική γαστρονομία.

Οι δράσεις θα γίνουν στις 13 και στις 14 Δεκεμβρίου 2023

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος