Δωρεάν παραχωρεί ο Δήμος το κτίριο που στεγάζεται το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Με την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου που στεγάζεται μέχρι σήμερα, στηρίζει εμπράκτως την λειτουργία του Πολεμικού μουσείου ο Δήμος Τρίπολης.

Επίσης ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παυλής αναγνωρίζοντας την προσφορά του Πολεμικού Μουσείου, ανακοίνωσε την πρόθεση του σε συνεργασία με την Διοίκηση του Μουσείου, να πραγματοποιηθούν στο μέλλον δράσεις, όπως θεματικές εκθέσεις, διαδραστικά προγράμματα ιστορικής αναδρομής αλλά και εκδηλώσεις του Δήμου στα πλαίσια καθιερωμένων εορτασμών, με στόχο την ανάδειξη και καθιέρωση του στην συνείδηση των δημοτών.
Η Διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου θα φροντίζει για την συνεχή φιλοξενία θεματικών εκθέσεων – αντικειμένων από αντίστοιχα μουσεία της χώρας, δίνοντας έτσι το ερέθισμα στους πολίτες, να το επισκεφθούν. Αυτά προέκυψαν από την πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του Δήμαρχου Τρίπολης κ. Παυλή και του πρόεδρου της Δημοτικής κοινότητας Τρίπολης κ.Θεοδωρακόπουλου (ως αντιπρόεδρος του ΔΣ του κληροδοτήματος που στεγάζεται το πολεμικό μουσείο), με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Ναύαρχο κ. Λεοντακιανάκο, τον Διοικητή της 124 ΠΒΕ Τρίπολης Ταξίαρχο κ. Γλυνό, τον Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Ταξίαρχο κ. Γεωργόπουλο και τον Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης Σμήναρχο κ. Κρούσκο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος